Stängt idag 16/2 2019

Backen blev tyvärr stängd idag då vajern som gör att man kan åka upp åkte ur led samt att liftbygeln slog i rullhjulen och åkte även ur vajern. Det blev nu även en skada på rullhjulet och det som håller i Rullhjulet. Tänk på det när ni åker att inte släppa Liftbygeln för sent eller att ni inte slänger den åt sidan. utan släpp den i tid och låt den åka upp med snöhögen som ska hindra att det blir så. Detta skulle kunna hända även när man Zick zackar i liften. Så ta det lugnt. Olyckor händer och då får det bli som det blir. Ingen kom till skada denna gång.Dem som ska laga detta kommer till backen imorgon på morgonen. Så förhoppningsvis så kommer backen att vara åter öppen som vanligt igen imorgon.

dav

Dem som ska laga detta kommer till backen imorgon på morgonen. Så förhoppningsvis så kommer backen att vara åter öppen som vanligt igen imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *